Zašto volimo perle sa dve rupe

Autor: Slađana I.
| 11/11/2019
| Komentari: (0)

Perle sa dve rupe su doživele veliku popularnost proteklih godina u izradi nakita i dekoracija. Dolaze u različitim oblicima i veličinama nudeći različite mogućnosti izrade, što ih čini veoma zanimljivim za rad.

Perle sa dve rupe

Dodatna rupa otvara novi svet dizajnerskih mogućnosti: možete dodati nove dimenzije postojećim bodovima, učiniti rad stabilnijim, lako promeniti smer kretanja tokom izrade, kreirati slojevite strukture, zanimljive detalje i teksture, dodati geometrijski stil vašem komadu nakita, koristiti ih kao separatore i sl.

Takođe, dobro se kombinuju sa svim oblicima perli, pa tako ako u zalihama imate perlice koje vam dugo stoje i ne znate šta biste sa njima velike su šanse da ih možete iskoristiti u kombinaciji sa perlama sa dve rupe.

Napravi sama minđuše od perlica

laboratorijaperli.com: Puff minđuše

One su često dizajnirane tako da ih uz minimalna prilagođavanja i dalje možete koristiti u svojim omiljenim bodovima: brick bod, peyote, bod pod pravim uglom, bod u obliku riblje kosti itd. Sa malo kreativnosti, perle sa dve rupe će se veoma lako prilagoditi postojećim uputstvima za izradu nakita od perlica. Eksperimentišite sa različitim vrstama i oblicima ovih perli kako biste videli koje vam najviše odgovaraju.

Ako niste ljubitelj rada sa perlicama, možete ih koristiti u radu sa žicom ili ih jednostavno nanizati na streč konac i na taj način vašoj narukvici dati zanimljivu teksturu.

Talasasta narukvica

Bez obzira na oblik i veličinu perli sa dve rupe koji preferirate, nema sumnje da je izrada nakita sa njima duplo zanimljivija. Njihovom upotrebom ćete shvatiti da imate više mogućnosti za kreiranje nego što ste ikada mislili da je moguće.

Ako i dalje nemate ideju kako biste ih koristili pregledajte našu kolekciju tutorijala klikom na linkove ispod:

Talasasta narukvica
Dupla rupa, dupla zabava
Brzo i lako: Piggy minđuše
Narukvica Lelina tajna
Puff minđuše
Brick minđuše
Narukvica od brick perli
O narukvica
Narukvica sa dva lica
Duo narukvica
Piggy minđuše
Brick narukvica
Narukvica snežne piramide

Kategorije: Materijal za rad

Slađana I.

Stojim iza svojih reči i velikih količina perli. Radim ono što volim i radim to često.


Zašto volimo perle sa dve rupe

Autor: Slađana I.
0
error: Content is protected !!