Swarovski inovacije za proleće/leto 2014

Autor: Slađana I.
| 20/01/2014
| Komentari: (1)

Od početka svog poslovanja kompanija Swarovski je konstantno posvećena inovacijama i savršenstu. Za proleće/leto 2014. godine ona je spremila niz inovacija koje uključuju kako nove boje i efekte, tako i nove oblike i rezove u izradi Swarovski kristala.

Nove boje i efekti

Novi efekat Crystal rose gold predstavlja jedinstveni, luksuzni spoj precizno izrezanih kristala i plemenitih metala. Završni premaz sačinjen od 18 karatnog zlata zajedno sa prigušenom primesom roze boje kreira ženstveni, dinamični sjaj sa akcentom stavljenim na budućnost.

Crystal Rose Gold

Crystal rose gold biser je nova vanvremenska, mekša komponenta sa vintaž efektom, koja daje jasan signal povratka klasičnih nijansi.

Crystal Rose Gold Pearl

Inspirisana klasikom i vintažom nova boja Light Silk dodaće satensku i neutralnu nijansu vašoj paleti boja, dok joj potcenjena elegancija omogućuje lako kombinovanje kako u klasičnom, tako i u modernom dizajnu.

Light Silk

Nove perle i Xilion rez

Inspirisani blistavim kapljicama vode, Cabochette perla i privezak predstavljaju kombinaciju precizno rezanih i savršeno glatkih površina nudeći potpuno nov i nesvakidašnji izgled.

Molecule Lochrose perla predstavlja savršeni spoj nauke i umetnosti, koji se idealno uklapa u moderni dizajn.

Xilion ovalni privezak je klasični privezak koji se već godinama nalazi u asortimanu kompanije Swarovski, koji je zahvaljujući novom načinu rezanja kristala pod nazivom Xilion postao moderan klasik sa potpuno novim sjajem.

Swarovski inovacije za proleće/leto 2014

Meteor privezak karakteriše dubok sjaj i asimetrični rezovi koji nas uvode u potpuno novu dimenziju.

Crystal Globe perla odlikuje se jednostavnošću, čistoćom i preciznošću praćenim bogatim 3D efektom, kao i mogućnošću kombinovanja sa širokim spektrom boja.

Osim što nudi svež i ležeran letnji izgled, Lemon Fancy Stone se takođe savršeno uklapa u moderan dizajn.

Da li vam se sviđaju noviteti koje je Swarovski pripremio za vas?

 

Kategorije: Materijal za rad

Slađana I.

Stojim iza svojih reči i velikih količina perli. Radim ono što volim i radim to često.


Komentari ( 1 )
  1. Mnogo mi se sviđaju itekako, upravo sam prodala jednu ogrlicu sa kombinacijom svarovskim. Kako bih mogla da kupim svarovske perlice? Slađana može li se preko vas kupovati ili treba dolaziti u vaše radnje koje su specijalizovane za prodaju?
    Unapred zahvalna.
    Slavica

Swarovski inovacije za proleće/leto 2014

Autor: Slađana I.
1
error: Content is protected !!