Planer za izradu nakita

Autor: Slađana I.
| 11/05/2017
| Komentari: (0)

Veoma je važno da posvetite pažnju osmišljavanju i planiranju određenog komada nakita pre nego što pristupite njegovoj izradi. Ako ste poput mene i imate mnoštvo ideja i projekata koje želite da napravite, stvari koje treba da uradite i sve to vrtite u glavi svaki dan, pokušavajući uporno da se setite svih detalja, a kada poželite da ih realizujete ne znate gde da počnete, planiranje vam itekako može biti od koristi.

Planer za izradu nakita

Upravo iz navedenih razloga odlučila sam da napravim planer za izradu nakita i podelim ga sa vama. On će vam omogućiti da sve svoje ideje za narukvice, ogrlice, prstenje, minđuše i sl. stavite na papir i da radite na njima korak po korak, bez brige da ste nešto zaboravili.

Vreme koje budete uložili u planiranje vratiće vam se višestruko. Pored toga što ćete postati produktivniji, moćićete sa lakoćom da se skoncentrišete na realizaciju svakog komada nakita.

Kako se koristi?

  • Odredite vremenski okvir u kome želite da svoju ideju realizujete.
  • Skicirajte narukvicu, ogrlicu, minđuše, prsten ili broš koji želite da napravite.
  • U kolonu potreban materijal upišite perle, metalne elemente, alate i sl. koji su vam potrebni za izradu.
  • Navedeni repromaterijal za nakit razvrstajte na onaj koji imate na zalihama i na onaj koji tek treba da nabavite. Na taj način ćete u svakom trenutku imati uvid u trenutno stanje vaših zaliha.
  • Na dnu planera je ostavljeno posebno mesto gde možete detaljno razraditi vašu zamisao tako što ćete zabeležiti smernice u procesu izrade, tehnike koje ćete koristiti, ukupne troškove i sl.

Stranice za planiranje možete koristiti pojedinačno, a možete ih i odštampati u više primeraka, povezati i napraviti notes. Meni su one pomogle da organizujem svoje misli i ideje, kao i da prestanem da radim na više projekata istovremeno uz izostajanje željenih rezultata. Nadam se da će i vama biti od koristi!

Preuzmite svoj primerak OVDE

Kategorije: Saveti i trikovi

Slađana I.

Stojim iza svojih reči i velikih količina perli. Radim ono što volim i radim to često.


Planer za izradu nakita

Autor: Slađana I.
0
error: Content is protected !!