O nama

Dobrodošli na dnevnikjedneperle.com

Sajt je pokrenut 2013. godine kao rezultat dugogodišnje ljubavi prema nakitu i perlama. Zamišljen je kao jedna vrsta centra za učenje, gde pomoću prezentovanih uputstava za rad možete naučiti različite tehnike rada sa perlama. Jednom kada savladate načine kako da ih koristite tada će samo od vaše inspiracije i kreativnosti zavisiti šta ćete raditi sa njima.

Na raspolaganju vam stoji i naš sajt laboratorijaperli.com na kome ćete pored repromaterijala za izradu nakita takođe pronaći i uputstva za pravljenje istog.

Nakit izrađen pomoću uputstava za rad prezentovanih na sajtu dnevnikjedneperle.com možete slobodno prodavati, ali ne smete kopirati i prodavati naše obrasce za rad. Nijedan deo sajta dnevnikjedneperle.com ne sme biti upotrebljen u izradi drugih publikacija ili prezentacija u štampanom, elektronskom ili nekom drugom obliku bez prethodne saglasnosti autora. Ukoliko želite da kopirate deo našeg sadržaja na svoju Facebook stranicu ili sajt možete to učiniti, ali isključivo sa povratnim linkom ka našem sajtu.

I za kraj ne zaboravite da stvoriti nakit i kombinacije koje novac ne kupuje, osloboditi energiju raspršenih vatrometa osnove su sigurnog zadovoljstva. Moda će proći, ali će stil ostati večan. A najbolji stil je onaj koji dobro stoji, bez obzira na trendove. Stoga vas pozivamo da uronite u glamurozan svet perli i naučite sve o izradi nakita.

Hvala na poseti!

error: Content is protected !!