120 godina postojanja kompanije Swarovski

Autor: Slađana I.
| 27/05/2015
| Komentari: (0)

Svoju 120. godišnjicu postojanja kompanija Swarovski je odlučila da proslavi lansiranjem dve nove kristalne inovacije pod nazivom Runolist i Beskonačnost kao deo predsezone za jesen/zimu 2016/17 godine.

Runolist

Runolist, najdragoceniji cvet Alpa i nacionalni simbol Austrije, gotovo čitav vek je služio kao logotip kompanije Swarovski.

Swarovski kristali

U znak sećanja na svoju bogatu kulturnu baštinu Swarovski je razvio inovativni runolist rez, koji ima za cilj da ukaže na značaj porekla u doba sve veće globalizacije, istovremeno ističući jedinstvenu kristalnu lepotu i čistotu. Trodimenzionalna i kompleksna reinterpretacija originalnog Swarovskog logotipa sa glatkim i zaobljenim laticama idealno se uklapa kako u vintidž tako i u moderan dizajn simbolišući autentičnost i tradiciju.

Beskonačnost

Inspiraciju za drugi rez Swarovski je pronašao u znaku za beskonačno, tradicionalnom matematičkom simbolu koncepta beskonačnosti. On predstavlja savršeno priznanje da je Swarovski ponosan na svoju prošlost, sadašnjost i budućnost.

Swarovski kristali

Jednostavno magija kristala priča priču bez početka i kraja. Kolekcija Swarovski kristala neprestano raste iz godine u godinu zahvaljujući novim oblicima, veličinama, bojama i efektima. U prilog prikladnosti ovog simbola ide i večni sjaj kristala koji svojom magijom prevazilazi vreme i prostor i ima moć da govori kroz vekove.

Mogućnosti primene i jednog i drugog priveska su gotovo neograničene, sve što treba da upotrebite jeste vaša mašta.

Kategorije: Materijal za rad

Slađana I.

Stojim iza svojih reči i velikih količina perli. Radim ono što volim i radim to često.


120 godina postojanja kompanije Swarovski

Autor: Slađana I.
0
error: Content is protected !!