Neon narukvica od farfalla

Autor: Slađana I.
| 24/09/2019
| Komentari: (0)

Da li ste spremni da zasvetlite sa novom neon narukvicom pod uv svetlima? Sve što vam je potrebno za njenu izradu su neon farfalle u dve boje, koje su ukombinovane tako da se dobije prugasti efekat. Pa da počnemo…

Neon narukvica od farfalla

Materijal potreban za izradu narukvice dužine oko 17 cm:

Legenda:

Neon narukvica od farfalla

Uputstvo za izradu:

1.  Odsecite nit dužine oko 2 m, postavite iglu i nanižite jednu zelenu farfallu, lobster kopču i dve roze farfalle. Povucite ih na dole, ostavljajući oko 15 cm niti slobodnim. Vežite čvor i provucite nit kroz sve elemente još jednom. 

Neon narukvica od farfalla

2. Nanižite jednu roze i dve zelene farfalle i provucite nit nazad kroz roze farfallu iz prethodnog koraka, kao i kroz roze i zelenu farfalu koje ste dodali u ovom koraku.

Neon narukvica od farfalla

3. Nanižite dve roze i jednu zelenu farfallu i idite nazad kroz zelenu farfallu iz prethodnog koraka. Zatim provucite nit kroz dve roze farfalle koje ste upravo dodali.

Neon narukvica od farfalla

4. Nastavite da ponavljate korake 2 i 3 dok ne dostignete željenu dužinu narukvice. Prilikom određivanja odgovarajuće dužine imajte na umu da će se prilikom dodavanja lentil perli narukvica malo skupiti.

5. Kada ste stigli do kraja, provucite nit kroz farfallu koja se nalazi do farfalle kroz koju ste izašli u poslednjem koraku. Nanižite jednu lentil perlu i prođite kroz sledeću farfallu. Nastavite sa dodavanjem lentila sve do kraja. 

Neon narukvica od farfalla

6. Pošto ste izašli kroz poslednju farfallu, prođite kroz lobster kopču i farfallu posle nje. Nastavite da dodajete po jednu lentil perlu između farfalla na drugoj strani narukvice.

7. Na kraju prođite sa svakim krajem niti kroz rad i vežite nekoliko čvorova. Odsecite višak konca. Otvorite alku, provucite je kroz farfalu koju ste poslednju dodali i zatvorite.

Kategorije: Uradi sam

Slađana I.

Stojim iza svojih reči i velikih količina perli. Radim ono što volim i radim to često.


Neon narukvica od farfalla

Autor: Slađana I.
0