Minđuše sa pip perlama

Autor: Slađana I.
| 06/06/2016
| Komentari: (0)

Predstavljam vam jednostavan projekat za izradu minđuša koristeći pip perle, a koji možete upotrebiti i za druge komade nakita: narukvicu, privezak i sl. Materijal potreban za njihovu izradu pronaći ćete u online prodavnici laboratorijaperli.com

mindjuse u obliku cveta

Materijal potreban za rad:

Legenda:

pip mindjuse legenda

Instrukcije za izradu:

1. Odsecite nit odgovarajuće dužine potrebne za rad. Nanižite šest pip perli i vežite čvor ostavljajući oko 10-15 cm niti slobodnim. Šest pip perli povezanih u krug formiraće jednostavan oblik cveta. Izađite kod naredne pip perle.

mindjuse u obliku cveta korak 1

2. Sada dodajte jednu okruglu perlu veličine 3 mm i provucite nit kroz pip perlu koja se nalazi sa suprotne strane. Prođite još jednom kroz svih šest pip perli i vežite čvor.

mindjuse u obliku cveta korak 2

3. U ovom koraku dobijeni cvet je potrebno što neprimetnije pričvrstiti za metalnu osnovu. Iz tog razloga je poželjno za izradu minđuša koristiti nit za nizanje približne boje kao što je metalna osnova kako bi konac što manje dolazio do izražaja. Kako sam ja to učinila pogledajte na slici ispod.

mindjuse u obliku cveta korak 3

4. Kada ste pričvrstili cvet  prođite kroz rad i vežite čvor. Sa kleštima otvorite donji deo udice i zakačite je za metalnu osnovu.

5. Ponovite korake od 1-4 kako bi napravili drugu minđušu.

Jednostavno zar ne?

Kategorije: Uradi sam
Oznake: , ,

Slađana I.

Stojim iza svojih reči i velikih količina perli. Radim ono što volim i radim to često.


Minđuše sa pip perlama

Autor: Slađana I.
0